Veilig daten zonder de deur uit te gaan? Probeer videodaten 👩‍💻!

Ben jij er tijdens de corona-pandemie achter gekomen dat jij toch wel iets mist? Wil je graag daten maar durf jij op dit moment nog niet in volle teugen van de cafés en restaurantjes te genieten? Of wil je gewoon snel een aantal singles in jouw buurt ontmoeten? Probeer dan nu videodaten Eindhoven. Heb je hier nog nooit van gehoord? Geen probleem! Het is namelijk snel uit te leggen.

Videodaten werkt grotendeels hetzelfde als speeddaten. Er is echter één groot verschil; bij videodaten doe je alles online! Je kunt dus vanaf jouw eigen keukentafel allerlei leuke singles ontmoeten met slechts een klik van jouw muis. Log in op de site en word meegesleurd in plusminus 10 avonturen van ongeveer 4 minuten. Is jouw interesse gewekt? Lees dan hieronder verder!

Videodaten Eindhoven, hoe gaat dat in zijn werk?

Net zoals bij speeddaten zul jij verschillende snelle dates vlak achter elkaar hebben. De dates zijn kort en de duur valt vaak tussen de 3 en de 5 minuten 🕛. In één speeddate sessie heb je ongeveer 10 gesprekjes. Je kunt direct na elk gesprek aangeven of je deze persoon graag beter wilt leren kennen. Aan het einde van het online evenement krijg je dan al meteen te horen hoeveel matches je hebt en met wie deze matches zijn. Zo kun jij dus ook al direct contact opnemen met jouw leuke match! Alle singles die jij tijdens de online dates ontmoet zullen in of rondom Eindhoven wonen, dat maakt het afspreken wel zo makkelijk 👍.

Hoe zien de gesprekken eruit?

Heb jij gekozen voor een online speeddate omdat jij je fijner en meer zelfverzekerd voelt in een vertrouwde omgeving? Heb je eerder dates gehad, maar was het voor jou lastig om gesprekken gaande te houden? Of weet je simpelweg nooit wat je moet zeggen 🙈? Wees dan niet bang, er zijn veel hulpmiddelen om jou op weg te helpen!

Op onze site kun je leuke tips en vragen vinden die jij aan je online date kunt stellen. En ook op internet zijn veel voorbeelden te vinden die je op weg kunnen helpen. En voor je het weet is de eerste ronde alweer voorbijgevlogen! In de eerste videodate heb jij jezelf gevonden; de tweede date zal dus nóg beter gaan. Zo heb jij sowieso een leuke avond, of je er nu een date aan over hebt gehouden of niet.

Hoe vaak mag ik 'ja' invullen na een date?

Bij het speeddaten (zowel via video als in real life) mag je net zo vaak een ‘ja’ invullen als je wilt. Dat is natuurlijk logisch, want als we er een maximum aan verbinden moet je misschien ergens een ‘nee’ invullen, simpelweg omdat je niet weet wie je nog meer te spreken krijgt. Het is dan ook verstandig om bij twijfel toch ‘ja’ in te vullen, zodat je deze persoon achteraf nog eens kunt spreken. Het zijn immers relatief kortdurende gesprekjes, en soms zijn deze nu eenmaal niet voldoende om een volledige indruk van iemand te krijgen. Hoe vaker je ‘ja’ invult, hoe groter bovendien de kans is op leuke matches, en hoe sneller je een leuke date te pakken hebt! Wie weet waar het op uitdraait!

Moet ik nog speciale software downloaden?

Om videodaten voor iedereen toegankelijk te maken, hebben wij ervoor gekozen om geen speciale software te gebruiken. Dit betekent dat je gewoon met je mobiele telefoon, tablet of computer kunt videodaten. Er zijn echter wel een paar andere vereisten voor het starten van een videodate gesprek. Zo moet je bijvoorbeeld beschikken over een goede internetverbinding, en je moet gebruik kunnen maken van een internetbrowser (zoals bijvoorbeeld Safari, Firefox, Google Chrome of Internet Explorer.) Zorg ervoor dat je de meest recente update hebt geïnstalleerd. Tevens is het ook belangrijk dat je beschikt over een goede webcam. Zit er geen webcam op je huidige computer of laptop? Geen probleem. De meeste mobiele telefoons beschikken over een goede camera!

Welke informatie krijgen andere deelnemers van mij te zien?

Je hoeft niet bang te zijn dat andere deelnemers direct allerlei informatie van jou krijgen te zien. Het enige wat wij mensen doorgeven (en wat ze tevens op het scherm zien) is jouw voornaam. Pas wanneer beide singles ‘ja, ik wil graag verder praten’ hebben gezegd sturen wij jouw e-mailadres naar de ander door. Jij krijgt dan natuurlijk ook het e-mailadres van de ander. Wie van jullie zet de eerste stap tot contact?? Tijdens het videogesprek ben je dus volledig vrij om zo veel of zo weinig mogelijk informatie over jezelf te geven als je wilt. Voel je nergens toe verplicht, maar probeer de ander wel te boeien en niet al te mysterieus te zijn. Dat werkt over het algemeen het beste!

Alle evenementen op een rij

Speeddates vanaf €24,98